VACATURES

Vacature jurist of advocaat stagiaire

vacature_warmerdam_advocatenkantoor

Solliciteren bij Advocatenkantoor Warmerdam in Alkmaar

HET familie- jeugd- en erfrechtadvocatenkantoor van Alkmaar en omstreken is op zoek naar een enthousiaste (HBO/WO) jurist of advocaat (stagiaire). Ben jij diegene die deze unieke kans aanpakt?

Wij zijn op zoek naar jou als jij je wilt verdiepen in de meest intenste, gevarieerde en betekenisvolle rechtsgebieden die er volgens ons zijn.

Waar je gaat werken

Je komt terecht in een hecht team van enthousiaste advocaten en juridisch medewerkers, waarin ieders mening/kennis input ertoe doet en een onmisbaar onderdeel uitmaakt van het team. Een team dat voor elkaar klaar staat, leuke dingen onderneemt en elkaar ondertussen motiveert en stimuleert.

Ons kantoor is gevestigd op de Rogier van der Weydestraat 2 in Alkmaar.

Wat bieden wij

Voor een goede werk & privé balans is het verwachte aantal uur 32 uur per week, met uiteraard bijbehorende marktconforme beloning.

Verder bieden wij je de vrijheid om je dagen en tijd zelf in te delen, houden we rekening met persoonlijke omstandigheden, en wordt er bijvoorbeeld niet strikt de maat gehouden aan vastgestelde vrije (vakantie) dagen. Wij werken vanuit vertrouwen en gaan uit van jouw eigen motivatie om het beste uit jezelf te halen en voor het kantoor te bereiken. Niet voor niet is ons motto: de mens centraal. Jij dus ook!

  • Een werkweek van 32 uur
  • Een bijbehorende marktconforme beloning
  • Vrijheid en flexibiliteit om je dagen en tijd zelf in te delen

Hoe nu verder?

Is dit jou op het lijf geschreven? Dan drinken we graag een keer een kop lekkere cappuccino (of thee) met je om kennis te maken.

Voor het maken van een afspraak kan je een email, vergezeld met je cv, sturen naar:

eva@advocatenkantoorwarmerdam.nl

Bij vragen mag je ook altijd eerst even bellen met: 072-2100161.

Of neem contact op via de contactpagina

Uiteraard wordt al het contact vertrouwelijk behandeld.

Heeft u vragen over de vacatures?

Onze specialisaties

Echtscheiding

Wilt u scheiden, dan heeft u hiervoor toestemming nodig van de rechter. Lukt het u en uw partner onderling alle afspraken te maken die bij de scheiding komen kijken, dan kan uw echtscheidingsprocedure relatief snel verlopen.

Alimentatie

Het bedrag aan kinderalimentatie hangt af van de behoefte aan een kinderbijdrage en de draagkracht van de ouders. De vraag die gesteld wordt is: wat heeft een kind nodig en in hoeverre moet een ouder daar een financiële bijdrage aan leveren? 

Verdeling

De verdeling van het vermogen hangt af van de samenlevingsvorm en het daarbij opgestelde contract. Bent u getrouwd in gemeenschap van goederen, dan wordt het vermogen op een andere manier verdeeld dan bij huwelijkse voorwaarden.

Pensioen

Tijdens uw huwelijk hebben u en/of uw partner pensioen opgebouwd. Bent u getrouwd in gemeenschap van goederen, dan moeten de pensioenen misschien worden verevend.

Afstamming

De relatie die door geboorte is ontstaan tussen ouders en kinderen noemen we afstamming. Biologisch ouderschap en juridisch ouderschap zijn twee verschillende dingen. 

Gezag en omgang

Gaat u scheiden en hebben u en uw ex-partner kinderen, dan spelen uw kinderen een belangrijke rol. Er moeten afspraken gemaakt wordenin het belang van uw kinderen.

WE HELPEN U GRAAG

Of u nu op zoek bent naar een betrokken en betrouwbare mediator of naar een doortastende en vasthoudende advocaat, bij Advocatenkantoor Warmerdam vindt u haar. We helpen u graag.